2012. június 14.

Gyerekekkel, szeretettel! - Rólunk

A CSAPAT:

A tagok mind 10. osztályosok lakberendező szakon, és ma csatlakozott Szilvi, 
aki már 13. évfolyamos, bútorműves.



Az első lépések:

Mikor megalakult a festő brigád, kihagyhatatlan egy zárt csoport létrehozása facebookon, a simább információáramlás érdekében. Persze, még így is néha problémás, hogy elfelejtenek előzményeket olvasni és egy infót kénytelen vagyok többször leírni. :) De ez a legkevesebb!
Mivel a csapatban többen is szeretnek, és tudnak is fotózni, vagy fotózkodni, így kihagyhatatlan egy portfólió készítése az elején! Tinik, imádom! :)
Ha minden jól megy - már pedig miért ne? - még kisfilmet is tervezünk. Igazából nem is a videó felvétele, vagy vágása, tárgyi feltétele a nehézkes, mert minden adott. Az időzítés. Próbáljunk 12 elfoglalt, nyáron dolgozó embert összeszervezni pár órára, amikor mindenki ráér... No, hát ez kihívás! De optimista lévén, nem aggódok ezen sem! :)

Heti történések:

Ma hívott a TRILAK megbízott értékesítője, hogy jövőhéten szerdán vagy csütörtökön hozzák a festéket a suliba! Szuper, még cipelnünk sem kell a gyárból :)
Megkerestem két intézményt, ahol szívesen festenénk, mert fontos, hogy az ott eltöltött idő kellemes hangulatban teljen. Az egyik a Wesley János Óvoda, amit sokan csak a hajléktalan gyermekek óvodájaként ismernek, a másik az újpesti "Aranyhíd" Gyermekek Átmeneti Otthona. 

És most várunk...




















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése